طراحی سایت مشابه دیجی کالا

این مقاله در خصوص طراحی سایت شبیه دیجی کالا یا فروشگاه ساز شبیه دیجی کالا است. امیدواریم برا شما مفید واقع شود.

اگر در نظر دارید وب سایتی فروشگاهی مشابه دیجی کالا یا مشابه بامیلو داشته باشید، بهتر است قبل از اقدام و صرف هزینه این مقاله را تا انتها بخوانید.

همانطور که امروزه در جامعه مشاهده میکنید خرید محصولات مختلف به صورت آنلاین توسط افراد زیاد شده و روز به روز در حال افزایش است و خیلی از افراد حتی در زمان خرید محصولی خاص ابتدا قیمت آن محصول را بصورت آنلاین از طریق فروشگاه های آنلاین مانند دیجی کالا ، بامیلو ، فروشگاه 5040 یا فروشگاه زنبیل استعلام گرفته و در صورتی که قیمت مغازه دار منطقی یا ارزانتر از فروشگاه های اینترنتی باشد خرید می کنند.

اما عده ای دیگر از افراد حتی تمایل به گشتن در بازار به صورت حضوری ندارند و ترجیه میدهند کالای مورد نظر خود را مستقیم از فروشگاه های آنلاین سفارش دهند و کالای مورد نظرشان را درب منزل تحویل بگیرند.

اما موضوعی که اینجا سوال برانگیز است چگونه افراد به یک وب سایت فروشگاهی اعتماد می کنند و پول به حساب آنها واریز می کنند؟

طی تحقیق و پژوهش های انجام شده توسط کارشناسان شرکت طراحی سایت همیاران حدود 91 درصد افرادی که به فروشگاه های آنلاین مانند دیجی کالا و بامیلو مراجعه می کنند و کالایی را انتخاب می کنند ، پول واریز کرده و سفارش خود را برای دریافت درب منزل ثبت نهایی می کنند 5 درصد ثبت سفارش می کنند ولی پولی پرداخت نمی کنند و در نهایت سفارش آنها کنسل می شود. 4 درصد هم فقط کالاهارا مشاهده می کنند و حتی ثبت سفارش هم نمی کنند که این 4 درصد بیشتر همانهایی هستند که درحال بررسی قیمت ها هستند و در نهایت به صورت حضوری از مغازه داران خرید می کنند.

در این میان فروشگاه های ضعیف تری هم هستند که روال کار آنها با فروشگاه های آنلاین مانند دیجی کالا کمی متفاوت است.

روش این نوع فروشگاه ها به این شکل است : 1- انتخاب محصول توسط کاربر 2- ثبت سفارش 3- تحویل کالا در محل 4- پرداخت وجه کالا.

این فروشگاه ها با توجه به اینکه میدانند شاید کاربرانشان اعتماد نداشته باشند و پولی برای سفارش کالا به صورت آنلاین پرداخت نکنند، بعد از تحویل کالا به مشتری هزینه آن را دریافت می کنند.

چنین فروشگاه های آنلاینی اصولا از نظر اعتبار در بین کاربران از امتیاز کمتری برخوردار هستند و این روش خرید به تعداد فروش آنها کمک قابل توجهی میکند.

اما کیفیت یک فروشگاه آنلاین به موارد مختلفی بستگی دارد که در ادامه به اصلی ترین آنها به طور خلاصه اشاره میکنیم.

تامین کالا و انبارداری :

تامین کالاهایی که قصد فروش آنهارا دارید بسیار مهم است و شما باید تعداد موجودی از هر کالا را در سیستم انبارداری فروشگاه وارد نمایید تا هم خود شما تعداد فروخته شده و تعداد موجود هر کالا را بدانید و هم وب سایت فروشگاهی پس از اتمام یک محصول به صورت اتوماتیک آن کالا را ناموجود برای کاربران نمایش دهد.

در این مورد اگر کالایی را از طریق دیگری غیر از وب سایت فروختید باید از تعداد موجود در سیستم انبارداری فروشگاه اینترنتی کم کنید تا تعداد کالای موجود در سیستم انبارداری درست باشد.

عکاسی از محصولات :

اگر به تصاویر محصولات وب سایت های فروشگاهی معروف مانند دیجی کالا و بامیلو دقت کنید متوجه حرفه ای بودن تصاویر آنها خواهید شد و این کیفیت در اعتبار و تعداد فروش فروشگاه تاثیر زیادی خواهد داشت.

با توجه به اینکه کاربر برای خرید اینترنتی از لمس کردن محصولات در زمان انتخاب محروم است ، پس باید این کمبود را تا حد امکان با تصاویر با کیفیت و مختلف از هر محصول جبران کنید.

در این زمینه بهتر است از یک عکاس صنعتی کمک بگیرید.

تحویل کالا به مشتری :

یکی دیگر از موضوعات مهم  در اعتبار فروشگاه آنلاین ، تحویل کالا به مشتری است که قطعا در امتیازدهی کاربران و اعتماد آنها تاثیر زیادی خواهد داشت.

شما باید محدوده فروش خود را مشخص کنید مثلا فقط استان تهران یا فقط شهر تهران یا تهران و شیراز.

بعد از ثبت سفارش توسط مشتری کالا را با بهترین کیفیت بسته بندی کرده و در زمان مناسب به دست آن برسانید.

آمارها نشان می دهد که 27درصد مشتریان از زمان تحویل کالا توسط فروشگاه های آنلاین ناراضی هستند.

همچنین 13 درصد مشتریان از نوع و کیفیت بسته بندی ناراضی هستند.

طراحی و راه اندازی فروشگاه آنلاین

حال اگر شما قصد راه اندازی یک فروشگاه آنلاین را دارید برای این کار دو روش وجود دارد که در اینجا به شرح هر کدام از این روش ها می پردازیم.

روش اول (روش اورژانسی) :

در روش اورژانسی بدون انتظار در صف مشتریانی که نیاز به طراحی وب سایت دارند کار شما انجام می شود و در یک بازه زمانی کوتاه وب سایت فروشگاهی خود را تحویل می گیرید و از نظر مالی به مراتب هزینه کمتری نسبت به روش دوم می پردازید. در روش اورژانسی از یک قالب آماده استفاده می شود و تعدادی محصول بصورت پیش فرض روی وب سایت قرار می گیرد تا شمای کلی وب سایت مشخص شود.

در روش اورژانسی بیشتر از یک سیستم مدیریت محتوا مانند نیوک ، جوملا یا وردپرس استفاده می شود و نیاز به طراحی پنل مدیریت نیست.

روش دوم (روش نرمال) :

این روش بخاطر طراحی منحصربه فرد ، به زمان بیشتری نیاز دارد و تا تکمیل شدن و رفع خطاهای احتمالی باید صبر کرد. در این روش از نظر مالی نیز هزینه بیشتری نیاز دارد و امکاناتی که مد نظرتان است در فرایند طراحی اعمال خواهد شد و می توان از ابتدا روی پنل اختصاصی طراحی را شروع کرد و البته استفاده از پنل مدیریت آماده هم چندان بد نیست.

محاسن روش دوم نسبت به روش اول این است که شما فروشگاه کاملا اختصاصی و طبق سلیقه خود را در اختیار دارید.

امکانات لازم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی :

دسته بندی محصولات ، مقایسه محصولات ، جستجوی پیشرفته ، ثبت نام کاربران ، بخش تخفیف های گروهی و فصلی ، پربازدید ترین محصولات ، پرفروش ترین محصولات ، بخش نظرات کاربران برای هر محصول ، بخش مشخصات فنی محصول و امکان پرداخت آنلاین.

حال اگر شما در نظر دارید یک فروشگاه آنلاین راه اندازی کنید باید موارد فوق را در نظر داشته باشید و با برنامه ریزی پیش بروید تا به هدف خود برسید و هزینه هایی که در این مسیر میکنید هدر نرود.

در دنیای امروز یک کاسب موفق نیازمند یک فروشگاه آنلاین و استاندارد است.

شرکت طراحی وب سایت همیاران با امکان طراحی سایت فروشگاهی به صورت پکیج های آماده و طراحی اختصاصی در خدمت شما می باشد.

برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید.