نکاتی در راه اندازی وب سایت که هر طراح وب سایتی می بایست رعایت کند

نکاتی در راه اندازی وب سایت که هر طراح وب سایتی می بایست رعایت کند
در این مقاله به نکاتی ارزشمند در طراحی سایت اشاره خواهیم کرد که هر طراح و برنامه نویس وب سایتی بهتر است آن را رعایت کند.
وب سایت خود را با اصول و قوانین این مقاله مطابقت دهید و طراحی کنید؛ ما به شما این اطمینان را می دهیم که تأثیر مثبتی بر روی بازدیدکنندگان و همچنین افزایش بازدید کنندگان شما خواهد گذاشت.

ممکن است سایت شما از طراحی بسیار زیبایی بهره مند باشد، اما به علت سرعت کم بارگذاری آن فقط تعداد کمی از افراد توانایی دیدن و استفاده کردن از سایت را دارند. طراحی وب سایت شما باید برای موتورهای جستجوگر از جمله گوگل بهینه سازی شده باشد و لود شدن آن بیشتر از 8 ثانیه طول نکشد. چرا که هرچه مدت زمان بازگراری صفحات وب سایت بیشتر شود، صبر و حوصله کاربر نیز کمتر می شود و امکان بستن صفحه وب سایت شما قبل از بارگذاری بیشتر می شود.

پس از ورود بازدیدکنندگان به وب سایت باید آن ها را به قسمت ها و صفحات مختلف سایت، هدایت کنید. برای این کار، باید نوار مسیریابی واضح و آسانی بچینید. سعی کنید که لینک های مهم را در مکان مناسب قرار دهید. ترجیحا نوار مسیریابی را در بالای سایت قرار دهید. بالای سایت، مکانی است که کاربر به محض ورود به سایت، ابتدا آن را می بیند. از منوها در قسمت های راست و چپ سایت استفاده کنید؛ تا حد امکان تمامی صفحات، عناوین و اطلاعات سایت را به این منوها و نوار مسیریابی پیوند دهید. شما هرگز نمی دانید که کدام یک از اطلاعات موجود در سایت شما، توجه کاربران و بازدیدکنندگان را جلب خواهد کرد؛ پس دسترسی پذیری آسانی را برای همه اطلاعات موجود در نظر بگیرید.

همانطور که میدانید امروزه کامپیوترهایی مخلتف از جمله لپ تاپ ها ، تبلت ها ، موبیل ها و کامیپیوترهای خانگی با رزولوشن های مختلف وجود دارند. صفحات نمایش بزرگ، کوچک و متنوع. گستره آن ها از 640 در 480 شروع و حتی به بیشتر از 1336 در 768 می رسد. وظیفه ای که یک طراح وب دارد ، آن است که سایت خود را برای تمام این رزولوشن ها طراحی کند. طراحی سایت شما باید به گونه ای باشد که در تمام این صفحات با رزولوشن های متعدد، به خوبی به نمایش در آید و تداخل در کارایی وب سایت بوجود نیاید. بهترین گزینه برای انجام این مورد این است که سایت خود را با واحد درصد طراحی کنید، نه پیکسل.

طراحی سایت شما باید به گونه ای باشد که در تمامی مرورگرهای موجود و رایج به خوبی به نمایش درآید. سایت خود را در مرورگرهای متفاوت امتحان کنید. تنها به یک یا دو مرورگر اکتفا نکنید، تا زمانی که از صحت طراحی سایت خود در اکثر مرورگرها مطمئن شوید.

امروزه با توجه به افزایش روز افزون صفحات وب، کابران تنها با نگاه کردن به نوع فونت استفاده شده در محتوای سایت، متوجه حرفه ای بودن یا نبودن آن می شوند و آنرا ترک می کنند. از فونت هایی که ممکن است در بسیاری از رایانه ها نباشد، استفاده نکنید. اگر فونت مورد استفاده شده در سایت شما، در رایانه بازدید کننده موجود نباشد و شما به عنوان طراح و برنامه نویس سایت آن فونت را در استایل سایت قرار نداده باشید، رایانه به طور خودکار از فونت پیش فرض استفاده خواهد کرد که بسیار بدتر است. پس سعی کنید در طراحی سایت خود از فونت مناسب و حرفه ای استفاده کنید. فونتی که اکثرا موجود است و به درستی به نمایش در می آید Arial و یا Verdana می باشد.

ما بر این باوریم که طراحی شکیل و ساده، بهترین و مؤثرترین نوع طراحی سایت در وب می باشد. سایت خود را مرتب نگه دارید. سایت را با عکس ها بیش از حد نیاز شلوغ نکنید و به جای آن از آیکون های جذاب و جالب که توجه کاربر و بازدیدکننده را به قسمت خاصی از سایت جلب می کند، استفاده کنید.
کاربر بیشتر به محتوا اهمیت می دهد، تا گرافیک.

استفاده بیش از حد از تصاویر، فونت های رنگی، عکس های بزرگ و پشت زمینه سبب شلوغ شدن سایت می شود و چشم بازدید کننده را خسته می کند و در نهایت آن را فراری می دهد؛ پس سعی کنید تا سادگی را حفظ کنید. از فضاهای خالی به خوبی استفاده کنید تا هم وب سایت شما در نگاه اول بهم ریخته و بی ارزش جلوه نکند، و هم محتوای شما به خوبی از فضای خالی و گرافیک سایت، جدا و متمایز شود تا بتوان آن را مطالعه کرد.
لینک های مخرب و معیوب را به طور مستمر بررسی کنید.
لینکهای محتوای وب سایت را هر ماه یا هر سه ماه یک بار بررسی کنید و آن دسته که بنا به هر دلیلی از کار افتاده اند را حذف یا جایگزین کنید.
همچنین، قبل از بارگذاری محتوا در وب سایت خود نیز، لینک های معیوب آن را چک کنید و از درست بودن عملکرد و آدرس مقصد آن ها اطمینان حاصل کنید.
امید است با رعایت نکات فوق، در طراحی سایت خود، تغییرات مثبت را احساس کنید.

با سپاس از شما که تا این لحظه با ما بودید

در صورت نیاز به مشاوره باما در ارتباط باشید.